ORDU / ALTINORDU - Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu

"Dedem ve Ninem De Çocuktu " ile "Uzaktan Eğitim Günlüklerim" Ulusal ve Uluslararası Etwinning Projesi İle Fark Yaratanlar

Büyükannemin, büyükbabamın çocukluğu ile oynuyorken eski oyunları gün yüzüne çıkarmak ,oyununun kurallarını öğrenip , kurallarını arkadaşlarına öğreterek, kurallara uygun oynamak aile büyükleri ile iletişimin önemini kavrayıp, sürekli iletişim içinde olmak, bu ilişkilerin akrabaları bir arada tutan değerler olduğunu fark etmek, kazanımlarını beceri haline dönüştüren hayata aktaran "Dedem ve Ninem de Çocuktu" E-twinning Proje ekibi öğrencilerimiz ve yürütücü Öğretmenimiz Yeliz Tanrıver, dünyayı olumsuz etkileyen pandemi sürecinde zor koşullar altında dahi olsa da öğrencilerin çoğu, günlük yaşamlarında donuk, özgün olmayan, fikir üretmekten mahrum, sanal oyunlar oynayıp robot hale dönüşen nesil olmamak adına Kültürel Mirasımız olan Çocuk Oyunlarımızı kuşaklar arası işbirliği içinde yeniden öğrenmeye, oynama, oynatma ve de eğlendirmeye yönelik faliyetleri ile dikkati çekerken proje ekibimizdeki öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

E-twinning Proje ekibi öğrencilerimiz ve yürütücü Öğretmenimiz Yeliz Tanrıver, ayrıca yine Uzaktan Eğitim Günlükleri projesi ile öğrencilerimizin içinde bulundukları süreçten dersler çıkararak, dünyayı olumsuz etkileyen pandemi sürecinde zor koşullar altında doğru kararlar alabilmeleri ve bu kararları özgün ve düzgün cümleler ile kendilerini ifade edebilme yeteneklerini geliştirmeye yönelik faaliyetlere devam ederken "Görme ve İşitme Engelliler için Etileşimli e-kitap" "Uzaktan Eğitimde İlk Günlüklerim" konulu yazdıkları anıları seslendirmeye devam ederken süreçte gösterdekdikleri çalışmalarını destekliyor ve tebrik ediyoruz.

26-02-202126-02-202126-02-202126-02-202126-02-202126-02-202126-02-202126-02-202126-02-2021

Yayın: 26.02.2021 - Güncelleme: 26.02.2021 10:55 - Görüntülenme: 489