Etiket Sonuçları: e-Twinning

Haz

**Okulumuzda yürütülen e-Twinning projelerinden, 7-E sınıfı öğrencileriyle yürütülen "Atma Değerlendir Dünyanı Güzelleştir" isimli projenin tüm çalışmalarını tamamlayan öğrencilerine katılım belgeleri verildi. Proje koordinatör öğretmeni Serkan ÇOLAK'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

**Okulumuzda yürütülen e-twinning projelerinden, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Serkan ÇOLAK'ın koordine ettiği "Atma Değerlendir Dünyanı Güzelleştir" projesinde sona gelindi. Tüm proje ekiplerinin ortak olarak hazırladığı Dönüşüm Tayfa isimli hikaye tamamlandı. projede yer alan okulumuz öğrencilerini tebrik ediyoruz.

"Dönüşüm Tayfa" adlı Hikayeye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Haz

**Okulumuzda yürütülen E-Twinning projelerinden Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Serkan ÇOLAK'ın yönettiği "Atma Değerlendir Dünyanı Güzelleştir" projesi kapsamında, 7E sınıfı öğrencileri kullanım dışı kalan geri dönüştürülebilir atık malzemeleri çeşitli yöntemler kullanarak tasarım oluşturdular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize doğaya katkılarından ötürü Teşekkür Ediyoruz.

May

*Okulumuz 7E sınıfı öğrencilerinin de dahil olduğu e-Twinning projesinde, tüm proje ekibinin ortak çalışması ile hazırlanan ''Atma Değerlendir Dünyanı Güzelleştir'' akrostiş çalışması tamamlanmıştır. Öğrencilerimizi ve proje koordinatör öğretmeni Serkan ÇOLAK'ı Tebrik Ederiz.