ORDU / ALTINORDU - Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Öğretmen

Kas

Altınordu Belediye Başkanı Sayın Aşkın TÖREN, 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzu ziyaret ettiler. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayan Belediye Başkanı'mız, "Öğretmenlerimiz istikbalimizin mimarları sevgi ve fedakarlığın timsalidir." dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Sayın Aşkın TÖREN'e bu anlamlı ziyaretleri, öğretmenlerle ve küçükten büyüğe öğrencilerimizle olan hoş sohbetleri için Teşekkür Ediyoruz.

May

*Okulumuz 7E sınıfı öğrencilerinin de dahil olduğu e-Twinning projesinde, tüm proje ekibinin ortak çalışması ile hazırlanan ''Atma Değerlendir Dünyanı Güzelleştir'' akrostiş çalışması tamamlanmıştır. Öğrencilerimizi ve proje koordinatör öğretmeni Serkan ÇOLAK'ı Tebrik Ederiz.