Geri Dönüşüme Destek Olalım...

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının 2. yarı yılı sonunda yaptığımız "Ödüllü Atık Kağıt Geri Döünüşüm" kampanyasını bu yıl da başlattık. Atık kağıdı en fazla toplayan öğrenciye veya sınıflara belge ve ödül verilecek.Geri Dönüşüm kampanyamız Eylül ayına kadar devam edecektir.

• Atık kağıt okulda tartılarak alınacak.
  • Atık kağıt alınırken öğrencinin sınıfı, adı ve ne kadar atık kağıt getirdiği yazılarak alınacak.
  • 8.Sınıflar okulu bitirmiş olsalar da eylül ayında uygun zamanda belge ve ödüller verilecek.
  • Okul ilan panosunda 1 yıl boyunca en fazla atık kağıt toplayan sınıf ve öğrencilerin adları yazılacak.

NOT : 5-6 ve 7.sınıftaki öğrenciler ders kitaplarını 31 Ağustos'ta başlayacak telafi eğitimi için saklayabilirler.Diğer atık kağıt ve kitapları okula getirebilirler. 8.sınıf öğrencilerimiz ise ders kitapları, defter ve sınavlara hazırlık atık kağıtlarını getirebilirler.

16-06-2020

Yayın: 16.06.2020 - Güncelleme: 16.06.2020 12:15 - Görüntülenme: 376