"Masal Kervanı Ordu'da" Konferans Raporu

Okulumuz İngilizce Öğretmeni İlhan ÖZTÜRK'ün AB Sivil Düşün programı desteğiyle Türkiye'nin dört bir yanından akademisyen, masal anlatıcısı ve sevdalılarının katılımıyla 03-08 Eylül 2019 tarihlerinde Ordu'da gerçekleştirdiği Masal Kervanı adlı proje etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi Bölümünden Doç. Dr. Evrim ÖLÇER ÖZÜNEL'in, Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden Dr. Emine ÇAKIR'ın ve Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsünden Öğr. Gör. Seçkin SARPKAYA'nın konuşmacı olarak katıldığı "Masal Kervanı Ordu'da" adlı konferansın raporu aşağıdaki bağlantı linkindedir.

Konferans Raporu için tıklayınız.

Yayın: 26.12.2019 - Güncelleme: 26.12.2019 10:44 - Görüntülenme: 1251