May

Tübitak 4006 Bilim Fuarımız büyük bir coşkuyla açıldı. Öğrencilerimiz projelerini sunarken oldukça istekliydiler.

May

Ordu Valiliği Ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ nün ortaklaşa gerçekleştirdiği projede okulumuz Halk Oyunları Ekibi müthiş yöre oyunları ve sahnesiyle, Kilis´ ten gelen misafir öğrencilerimize HOŞGELDİNİZ sunumu gerçekleştirdi.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz Resim yarışmasında derece alan öğrencilere ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildi.

Nis

23 Nisan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bir bayramdır.

Nis

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri ve velileri Kardeş Okulumuz Cumhuriyet Köyü Anaokuluna Hediyeler gönderdiler.

Nis

Altınordu Belediye Başkanı Sn Engin TEKİNTAŞ öğrencilerimizle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Nis

Derece elde eden öğrencilerimiz tebrik eder, katılan ve ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında okulumuzda düzenlenen Masa Tenisi ve Satranç Turnuvalarına öğrencilerimizin ilgisi yoğun bir şekilde devam ediyor.

Nis

Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencilerimiz okul bahçemize meyve fidanları dikmişlerdir.

Nis

Yeşilay Haftası dolayısıyla okulumuz için pano hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

5-A, 5-C ve 5-F Sınıfları İngilizce Dersi "Party Time" Ünitesinde Kostüm partisi yaptılar.

Nis

Bugün 6-A sınıfı öğrencilerinden S.Enes KARABACAK´ ın velisi Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersinde bir tepsi baklava gönderdi. Dağıtım ve yeme esnasında keyifli dakikalar geçiren öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Meliha KURTULUŞ, velimiz Necmettin KARABACAK´a bu güzel jesti için Teşekkür Ediyorlar.

Engelliler Farkındalık Haftası kapsamında daha önce röportaj yapmak için gittiğimiz Engelliler Derneğini bugün yeniden ziyaret ettik. Derneğin Müdürü Sevil SİPAHİ Hanıma, içinde daha önceki ziyaretimizde yaptığımız röportajın da haberi olan okul dergimizi götürdük. Bizi yine güleryüzü ve hoş sohbetiyle karşılayan Sevil Hanım´a ve üyelerine Teşekkür Ediyoruz.

Dergi fikrini ortaya çıkaran ve içeriğin oluşmasında büyük bir paya sahip olan koca yürekli genç beyinler 7-G sınıfını ve bu yolda mesai gözetmeksizin yılmadan onlara önderlik eden editörümüz Türkçe Öğretmeni Seval ŞEKER´i ve grafik tasarımcımız Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Meliha KURTULUŞ´u Tebrik Ediyoruz.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize gönülden Teşekkür Ediyoruz.