Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, öğretmenler arasında “Boztepe Bize Ne Söyler? Biz Boztepeye Ne Söyleriz?” temalı deneme yazma yarışma düzenlenmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmî ve özel okul/kurumlarında, eğitim öğretim hizmetleri sınıfında fiilen görev yapmakta olan yönetici ve öğretmenlerin katılabileceği yarışmanın son katılım tarihi 10.05.2024 'tür.

İl/ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde Ordu il sınıf/alan zümreleri ve Ordu Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünce oluşturulan 2. dönem konu soru dağılım tabloları Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü web sayfasında yayımlanmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde, 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavları 6. sınıf Türkçe ile 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı dersleri için 26 Mart 2024 Salı günü; 6. sınıf matematik ile 9. sınıf matematik dersleri için 27 Mart 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Şbt

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacak olan bursluluk sınavına ilişkin takvim, başvuru ve uygulama kılavuzu aşağıda yer almaktadır.

Şbt

Ara

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 75 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

**Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Ara

Sevgili Öğrencilerimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce ülke genelinde 26 Aralık tarihinde, 6.sınıflara uygulanacak olan Türkçe ve Matematik derslerine ait ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tablolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Tüm Öğrencilerimizin ve Velilerimizin DİKKATİNE !

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Döneminde tüm öğrencilerimiz için yapılacak güncellenmiş ortak sınav tarihleri aşağıdadır.