Ekm

Tüm Öğrencilerimizin ve Velilerimizin DİKKATİNE !

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Döneminde tüm öğrencilerimiz için yapılacak güncellenmiş ortak sınav tarihleri aşağıdadır.

Ekm

TÜM VELİLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1.dönem veli toplantı saatleri güncellenmiştir. Tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Ekm

2 Ekim Pazartesi ve 3 Ekim Salı günü yapılması planlanan, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk veli toplantısı, hava muhalefeti sebebiyle, 5. ve 6. sınıflar için Perşembe gününe, 7. ve 8. sınıflar için ise cuma gününe ertelenmiştir. Saat bilgisi daha sonra paylaşılacaktır.

Okul İdaresi

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kurslarına ilişkin hazırlanan kılavuza göre, Bakanlığa bağlı resmî ve özel eğitim kurumlarında öğrenim gören 8, 11 ve 12. sınıf öğrencileri ile örgün ve açık öğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik destekleme ve yetiştirme kursları açılacak. Aşağıdaki bağlantı linkinden kılavuza ulaşabilirsiniz.

**8.Sınıflar 2023 KILAVUZ

Tem

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesi yetenek sınavına başvurmak isteyen öğrencilerimiz kılavuzu inceleyebilirler.

Haz

Spor ve Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavı başvuruları 27 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasındadır.

Haz

LGS sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

8. sınıf öğrencilerine destek sağlamak amacıyla her ay hizmete sunulan örnek sorular, LGS kapsamındaki merkezi sınavın yapılacağı tarihe kadar yayımlanmaya devam edecek. Soruların çözümleri Genel Müdürlüğümüzün resmi YouTube kanalından izlenebilecek. MEB'in Kanalına ulaşmak ve abone olmak için tıklayabilirsiniz.

Sevgili Velilerimiz;

Okulumuz öğretmenleri ile görüşebileceğiniz veli görüşme saatleri aşağıda listelenmiştir.